Stoja zbog komšijskog psa već četiri godine u kuću ulazi preko balkona

Loši komšijski odnosi, zajedničko dvorište i u njemu veliki pas doprinijeli su bizarnoj situaciji koja traje dugo i kojoj se ne nazire kraj, niti bilo kakvo rješenje, prenosi “TV Prva“.

Ne mogu da uđem od psa na vrata, pa je jedini način da uđem preko balkona. Pokušala sam da mu dajem hranu, čak sam počela da kupujem kosti. Dok jede neće da napadne, ali čim prestane, nasrće – zabrinuto je rekla Stoja.

Kompromisa sa komšijama nema, nisu pokazali razumijevanje kada je Stoja predložila da psa vežu kada ona treba da uđe u kuću.

Iz tog razloga, ona je prijavila ‘slučaj’ opštini, kao i Komunalnoj miliciji, ali bezuspješno. Naime, na snimcima koje su iz opštine zabilježili nema psa, pa samim tim nema ni slučaja.

Za sada se ne zna kada će se Stojina situacija razriješiti. Do tada, nastavit će da ulazi u svoju kuću kao i u protekle četiri godine, alternativnim putem, preko balkona.


(Preuzeto sa: haber.ba)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.