Šokantan snimak bahatog vozača: Jedna ruka za volanom, druga na telefonu. Putnici ga snimili kako kuca poruke dok vozi (VIDEO)

Snimak vozača koji kuca poruke na mobilnom telefonu dok vozi autobus, šokirao je putnike, ali i korisnike društvenih mreža gde se masovno deli.

Kako se navodi, reč je o vozaču “Niš-ekspresa”, ali na snimku se ne vidi o kom prevozniku je reč. Ono u šta nema sumnje je da je ovaj neodgovorni vozač doveo u opasnost ne samo svoj, već i živote putnika i drugih učesnika saobraćaja.

Dok jednu ruku drži na volanu, drugom rukom kuca sms poruke, i tek naizmenično pogleda na put.Podsetimo, autobusi “Niš-ekspresa” često se pominju kao “akteri” raznih incidenata. Najstrašnija nesreća u kojoj je učestovalo vozilo upravo ove firme bila je ona na pružnom prelazu u decembru, kada je živote izgubilo sedam osoba, a povređeno je još 29 putnika.

Fatalne posledice imala je i nedavna saobraćajna nesreća u koju je ponovo bio uključen autobus iste firme. Četiri osobe su poginule, a šestoro je povređeno kada su se krajem april u selu Barlovo na putu između Kuršumlije i Prokuplja sudarili autobus “Niš-ekspresa” i kamion koji je vozio na relaciji Minhen-Kosovo.

(Izvor: telegraf.rs)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.