NE ODSTAJU OD POTRAGE ZA MALIM IBRAHIMOM (6): Dečaka koga je odneo nabujali potok traže ljudi, mehanizacija i dronovi! (VIDEO)

Potraga za šestogodišnjim dečakom Ibrahimom Mešeljevićem biće nastavljena i danas, a u potrazi će, osim ranijih učesnika, učestvovati i službenici Civilne zaštite Republike Srpske.

Pretraga terena, obala korita reke Bosne čamcima i bespilotnim letelicama protekla tri dana nije dalo optimistične rezultate.

U mestu Begov Han, na ušću potoka u reku Bosnu u četvrtak je bila angažovana i mehanizacija koja je uklanjanjala peščane nanose zbog sumnje članova porodice da je telo zatrpano ispod peska.

Na zahtev Federalne uprave civilne zaštite akciju su od juče pojačali službenici Republickog centra civilne zaštite Republike Srpske.

U akciji će i danas, kao i ranijih dana, osim meštana učestvovati i pripadnici GSS-a, rafting klubova i civilnih zaštita.

izvor: kutak.life

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.