ISPOVEST SUPERŽENE IZ ODŽAKA KOJA JE IZMLATILA RAZBOJNIKA: Ovo mi je bio tek drugi dan na poslu. Vikao je UPUCAĆU TE…

Anđelka Ilić, majka dvoje dece, uspela je golim rukama da se odbrani od razbojnika koji je upao u njenu prodavnicu i uperio joj pištolj u glavu tražeći novac.

Stajala sam pored kase kada je maskirani muškarac s oružjem u ruci uleteo u prodavnicu u kojoj sam radila. “Vadi pare!”, viknuo je ljutito i uperio mi pištolj u glavu. Bilo je ili on, ili ja. Stisla sam zube i nasrnula na njega, spremna da se borim.

Ovim rečima je Anđelka Ilić iz Odžaka opisala početak žestokog obračuna s lokalnim lopovom, koji je u sredu uveče naoružan pištoljem ušao u prodavnicu u kojoj ona radi i pokušao da je opljačka.Incident iz kojeg je hrabra majka dvoje dece izašla kao pobednik dogodio se deset minuta pre nego što je trebalo da stavi katanac na bravu. O njenoj neizrecivoj smelosti svedoči i video-snimak koji je juče preplavio društvene mreže, a na kojem se vidi kako joj pljačkaš upire pištolj u glavu pokušavajući da je prisili da mu preda novac.

Međutim, ono što je Anđelka učinila “zastrašujući” lopov zasigurno nije očekivao – isprašila ga je i praznih ruku poslala kući! A on je taj koji je imao pištolj!

– Rvali smo se neko vreme, a ja sam pokušavala da ga razoružam. Nisam se predavala, ali me je najednom oborio na pločice i šutnuo. Vikao mi je: “Upucaću te!”, ali nastavila sam da se borim. Na kraju je shvatio koliko je sati i pobegao. Ponela sam se hrabro i ponosna sam na to. Ne bi se svako suprotstavio naoružanom čoveku. Verovatno me je hrabrošću podučio suprug, koji je policajac i koji se stalno susreće s takvim tipovima – kaže za Kurir Anđelka.

POGLEDAJTE KAKO JE IZMLATILA PLJAČKAŠA

Kako dodaje, ne može da pretpostavi ko se krije ispod razbojničke maske.

– Ne sumnjam ni na koga. Radila sam u prodavnici samo dva dana, kao zamena – dodala je Anđelka, a potom spustila slušalicu i otišla da proslavi ćerkin rođendan.

Potraga: Bežao kroz mračnu ulicu

Anđelka Ilić kaže za Kurir da je napadač, savladan i bez ikakvog plena, pobegao iz prodavnice bez reči.

– Ništa nije rekao, samo je skrenuo levo i otrčao niz mračnu ulicu. Odmah sam pozvala policiju, koja je brzo pristigla. Ispričala sam nadležnima šta se dogodilo, a oni su odmah otpočeli potragu za čovekom koji me je napao – kaže hrabra Anđelka.(Izvor: kurir.rs)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.