Parovi su napunli plesni podij, ali ovi mladi plesači su ukrali svu pažnju

Yasha Jeltuhin i Daniela Avanzini znaju kako zabaviti publiku i prikupiti fanove. Čak i sa samo 4 i 5 godina, ovaj mladi plesni duo je osvojio srca čitave publike.

To je bio slučaj prilikom njihovog nastupa na Atlanta Openu. Umjesto da se drže nekog laganog plesa, odlučili su se na komplikovanu Cha Cha rutinu.

Cha Cha ples je prvi prvi put predstavljen od strane kubanskog kompozitora i violiniste Enrique Jorrina u ranim pedestim. Ples je dobio ime po zvuku koji plesačeva stopala prave na plesnom podijumu.

To je popularan plesni stil koji se često izvodi na takmičnjima. Plesači mogu izvesti mnoge impresivne i besprijekorne pokrete.

Stilovi su različiti, ali uvijek je favorit među plesačima i gledaocima. Kada par ponosno izađe na plesni podij, svi u publici ga pažljivo prate. Tako i sada publika nije mogla vjerovati da ovaj mladi par može izvoditi ovakve plsne korake i da se mogu isticati među starijima od sebe.

Oni su zaista priredili rutinu koja će se pamtiti godinama.

Krečući se savršno usklađeno, izveli su sve pokrete koji se očekuju od plesnih parova, sa osmijehom od uha do uha. Usklađeni su kao da zajedno plešu oduvijek, a ne samo par godina otkad su stali na plesni podij.
Ovaj mladi par ima zaista nevjerovatan talenat. Pogledajte njihovu Cha Cha izvedbu u videu koji se nalazi ispod.(Preuzeto sa: virealno.com)

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Zanimljivost.com i portal Zanimljivost.com ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.